6 mars 2008

Jag - en nybakad bloggare...

Vart samlar man sina bästa recept, inredningstips och andra tankar? Jag har länge funderat på en egen hemsida, men min "gamla" brevkompis Kristins blogg inspirerade mig att också börja blogga. Nu när jag sitter hemma och väntar på att bli tvåbarnsmor finns lite tid över - så idag är det premiär.

Dagen till ära har jag och sonen firat med fika på Café Anno. Man kan aldrig få nog av "S" goda fikabröd (idag Banan- och Kokoskaka), och den fantastiska Latten. Själva miljön gör ju också sitt till - jag hoppas att många gör sig en liten avstickare från E4 i sommar och stannar till där.

Bilden är från ett av många besök på Cafét förra sommaren och får mig att längta efter bärpajer med nyvispad grädde ute på gräsmattan. Sommaren känns oändligt långt borta just nu.

1 kommentar:

Kristin sa...

Hej Marie!!!!
Jättekul att du startat bloggen! Jag ska lägga in dig bland mina favoriter, så jag lätt hittar hit tillbaka!!! Hoppas du blir riktigt bloggbiten och tycker det är kul. Det är faktiskt ett smidigt sätt att samla på sig idéer och få tips från andra. Jag efterlyste ju rostiga bokstäver för någon tid sedan och fick hur många bra förslag på hur man får tag på det som helst. Alla är verkligen trevliga i bloggvärlden, jag har inte haft oturen att drabbas av några elaka kommentarer.

Ha det bra och ta hand om familjen och särskilt magen! :-)

Kram Kristin