7 mars 2008

Vårkänslor och frösådd

Idag har vädret visat sig från den bästa sidan. Solen har lyst hela dagen och det har varit flera plusgrader. Efter att ha städat akvariet (den värsta syssla jag vet), och kylskåpet (näst värst...) åkte vi ut till sonens mormor som jobbade halvdag. Där avnjöt vi några timmar med snöbus och solande på verandan. Nästan så man kan skönja en begynnande solbränna och några fräknar på näsan.
I bilen på vägen hem kom jag plötsligt på att mina fröer ligger glömda i ett skåp. Normalt sett brukar jag ha sått ett eller en par påsar redan i mitten av Februari, men i år har det helt fallit i glömska. Annu en sak att sätta upp på "att göra listan" för nästa vecka. Jag skulle också behöva måla färdigt i trapphuset, stryka all tvätt som ligger i källaren mm. Men det finns ju så mycket roligare att göra - läsa en god bok till exempel!
Idag har jag börjat med Peter Gissy´s "Diagnos Strypt". För den som gillar deckare kan jag rekommendera alla av denna författare.
Det börjar närma sig påsk. Kikade in på Kristins blogg och blev inspirerad att sätta igång med pyntet redan imorgon. Min snälla mamma plockade björkris till mig idag, så imorgon ska jag leta efter några fina påskvippor att sätta i. Kanske det finns prickiga? Någon som vet?

Inga kommentarer: