18 april 2008

Undrens tid inte förbi

Det måste vara ett under - det verkar som om våren är här för att stanna! Efter två dagar med 12 plusgrader och solsken ser det lovande ut även idag. Solen skiner och jag ska sätta mig på yttertrappan med en kopp kaffe och njuta av trafiken.... Blev så inspirerad av vädret igår att jag åkte förbi min kompis blomsteraffär för att köpa något fint att ställa på trappan. Eftersom vårt hus ligger vid en stor väg, där massor med folk går förbi dagligen måste jag ju hålla snyggt! De ska ju ha något roligt att titta på när de passerar till och från bussen, trötta och stressade... Jag tycker jag lyckades ganska bra, eller hur?!


Håller vädret i sig ikväll får vi ta fram grillen tror jag. Hemgjorda hamburgare står på menyn, och de blir inte sämre om man får kolgrilla dem. Ha en trevlig helg!

4 kommentarer:

En mammas drömmar sa...

Grilla ikväll, ja varför inte!? Tack för härliga vårkänslor!!!¨
Trevlig helg!

Malinka sa...

Blev sugen på både grill och hemmagjorda hamburgare av din blogg. Vill du ha lite extra gäster ;-) Hmmm hur skall man lösa grillfrågan utan en grill?!

Kristin sa...

Hej hej Marie! Ingen bebis än??? Hoppas ni har en fin helg i alla fall. Jag skickade skorna till dig i fredags. Dessvärre vägde det för mycket för att gå som brev, så det blev paket,och det blev en dyr frakt... (140 kr). Men jag tänkte att du kanske kunde ge mig 100 kr så bjuder jag på resten, det har ju tagit tid och jag trodde inte det skulle bli så dyrt som 140 kr... du kan väl höra av dig när du fått paketet!

Kram och ha det så bra!!!

Johanna.B sa...

Visst är det härligt när solen skiner! Visst blir man glad?!

Eftersom iallafall jag blir det ägnas hela min vecka åt allt från små balkonger till stora altaner, igenvuxna trädgårdar och öppna ängar, osådda frön och spirande rosenbuskar, nätta cafémöbler och svulstiga rottingmöbler, växtfyllda fönsterbänkar och varma växthus i temat Grönskande platser!

Häng gärna på temat du också och hjälp alla där ute med inspiration inför sommarsäsongen!

www.johannabillingskog.se