28 april 2008

Drömhus

Nu när vi blivit fyra har våra tidigare funderingar på att bygga en till stuga hos min föräldrar aktualiserats. Jag drömmer om ett eget litet hus på 15 m2 att bo i. Det är känns inte riktigt bra att åka ut till föräldrarna och spendera en helg om man måste bo "inne" hos dem. Det känns lite som om man alltid lever på deras bekostnad. Skulle vara skönt att ha något eget, så man kan åka dit oavsett om de är hemma eller ej. Drömmen vore den här funkisstugan från Jabo.

Tänk er den med en veranda med utsikt över vattnet. Inredd i passande New Englandstil naturligtvis. Vi får väl se vad ekonomin tillåter framöver. Det är ju en liten investering - men föräldrapenningen gör ju att man är rik...

Håller i övrigt som mest på att röja lite inomhus mellan amningspauserna. Sonen och sambon håller på med vårbruket ute. Imorgon ska det köras mossrivare och lånad trädgårdstraktor. Jag ska förhoppningsvis skriva en hel del på D-uppsatsen i Kardiologi som snart ska vara inlämnad. Barnplaneringen synkade inte riktigt med mitt liv som studerande.

2 kommentarer:

En mammas drömmar sa...

Ja testa chutneyn. Den låter konstig, men är så jäkla god och förra året fick jag ge receptet till alla som smakade. Jag lovar det blir succé!

En mammas drömmar sa...

Tack för tipset om er hall-lösning. Måste svälja mycket,
eller?
Letar verkligen med ljus och lykta efter snygg inredning till hallen som dessutom är praktisk. Finns så mycket som är snyggt, men ofta faller det på att det är opraktiskt eller ömtåligt.

/Kia