25 april 2008

Livstecken

Nej, vi har inte gått i ide, men av förklarliga små skäl har det inte funnits tid för blogginlägg. Dessutom gick vår dator sönder för ett par dagar sedan, så nu lever vi på lån tills vår egen är reparerad. Lillasyster är allas favorit! Hon sover och äter visserligen bara, men vad kan man förvänta sig när man levt ynka 6 dagar. Idag har hon i stort sett återuppnått sin födelsevikt - så man kan säga att hon växer så det knakar. Premiärtur i vagnen igår, planer finns för längre turer under helgen. Vädret här har varit rent fantastiskt. Sonen och sambon har tillbringat i stort sett alla vakna timmar på gården med att kratta och göra vårfint (det kan jag inte säga att jag saknar att göra). Mina Ranunkellökar har äntligen hittat vägen ner i jorden, och imorse såg jag en tulpanlök sticka upp över jordytan. Hoppas det håller i sig ett par dagar till så även jag och lillan hinner tina fram. Tyvärr kan jag inte bjuda på några bilder på henne idag, datorn är ju hos doktorn. Tack så mycket för de snälla kommentarerna. Nu ska jag återgå till att surfa på sidor med söta flickrum. Det är inte så dumt att få frossa i rosa och prinsessigt för en gång skull. Trevlig helg till Er alla!!

1 kommentar:

A home far away sa...

Hoppas at vårhelgen varit bra och att datorn kommer frisk från doktor;-)

Kram från Singapore