7 april 2008

Snöstorm!

Det är ett fruktansvärt aprilväder här hos oss idag. Antingen regnar det tvärsöver eller så snöar det. Och vi ska inte tal om hur mycket det blåser. Jag som hade vårkänslor. Börjar längta efter att bli av med magen så jag kan röra mig någorlunda normalt igen. Det säger ju att det finns en orsak till varför man är less på den i slutet på en graviditet. Jag har börjat nedräkningen - men jag har inte tid att föda barn förrän tidigast på torsdag!

För att trösta mig och Er som också drabbats av det förfärliga vädret bjuder jag på lite inspiration till uteplatsen. Jag tror att sonen ska få något av dessa prylar att ha på trädäcket i sommar. Allt kommer från Kidshome.se.

1 kommentar:

Kristin sa...

Hej Marie, spännande med nedräkning!!! Jag hoppas den kommer snart, din lilla bebis, så du slipper gå över tiden! Här hemma är M nu en rätt tjock och glad bebis som "pratar" och ler mest hela tiden. Hon har upptäckt Spejas svans, kollar som en galning på den när Speja går förbi och viftar på den...

Ha det så bra, hoppas det blir vårväder snart ohc inte ruskväder!

Kram Kristin