5 april 2008

Min dröm just nu!

Min dröm just nu är en sån här behändig handdamsugare från Electrolux. Tänk vad den skulle kunna göra under med grusiga hallgolv. Just nu är det ju den värsta årstiden av alla. Hos oss som bor längs en stor väg där man grusar både trottoar och väg ordentligt innebär det mycket slit med att sopa och framförallt kratta bort grus ur gräsmattan. Allt detta ska helst göras innan de är ute och sopar gatorna, vilket innebär att vi har någon helg på oss om vi har tur. För att inte tala om hur rena mina fönster är just nu. Det är aldrig någon ide att torka dem innan sopningen är avklarad. Inredningshysterin hemma hos oss ligger således nere för tillfället. All tid och energi går åt till att hålla efter all smuts. Nej - jag är inte bitter - bara trött....!


Skulle inte vara så tokigt att luta sig tillbaka i en sån här stol från Pottery Barn, med ett glas kall saft i handen.


En sådan här saftbehållare ska jag försöka få tag på till sommarens fikastunder. Hoppas att det finns någon Svensk försäljare. Visst blir man törstig!?

1 kommentar:

Unknown sa...

Hur gick det med saftbehållarna? jag är själv på jakt efter sådan nämligen : )