13 april 2008

Tomatplantor och snöstorm.

Nu börjar förmodligen ledsna på mitt klagande om snö - men nu snöar det igen. Har den här dagen valt att ignorera det. Istället gått och beundrat mina tomatplantor som verkar lovande iår. I fjol köpte jag ett annat frömärke än jag brukar och fick rent urusla plantor. Jag tror att skörden inte blev mer än sammanlagt 5 röda tomater på 15 plantor. Provar som vanligt iår några nya sorter. Jag gör samma fel varje år - har inte något stort växthus alls, men sätter alltid hela påsen av varje sort. Är det någon som vill ha en planta så hör av Er? Den här sorten ser inte så tokig ut eller hur ("Brown Berry")...


Har återfått lite inredningsinspiration idag, så förutom att torka sovrumsfönstren och sätta upp nya rullgardiner (mörkblå eftersom sonen vaknar så snart det börjar ljusna...) har jag bytt gardiner. Eller rättare sag tagit ned gardiner och satt upp vita hissgardiner i både vårt och sonens rum. Kan tyvärr inte bjuda på någon fin bild eftersom kameran glömts kvar hos vänner. Ni får nöja Er med en inblick i vårt vardagsrum (ostädad version). Tapeten är vi särskilt nöjda med, men jag lovar att mönsterpassningen var allt annat än lätt. Två vana tapetserare slet sitt hår (tur att min pappa redan har lite....). Om någon har tips på ett tyg som skulle passa bra att klä om den gamla fåtöljen med så tar jag tacksamt emot alla förslag. Jag hittar inget bra och har letat i ett par år (kanske jag är för snål?).


Inga kommentarer: