16 maj 2008

Sängkammartankar

Alltså, vi måste köpa en ny sängram. Den vi har är totalt utsliten, jag inte av den anledning Ni kanske tror, utan den är gammal och var för BILLIG när vi köpte den för snart femton år sedan. Jag ska berätta vad som hände för kanske fyra månader sedan. Jag kom hem från jobbet efter att ha jobbat kväll. Kliver in i sovrummet och ser inte min sambo. Trött som jag är tar det en stund innan jag ser att sängen ser väldigt underlig ut. Jo, samtidigt upptäcker jag min sambo som ligger på golvet, i sin del av dubbelsängen. Ni kanske kan föreställa Er hur kul det såg ut. Där ligger han och 20 cm ovanför är min madrass där jag ska ligga. Den tunna list som bäddmadrassen ligger på hade lossnat (när han redan låg i sängen...). Nu är sängen hopskruvad med 25 skruvar, men träet har börjat spricka runt skruvskallarna. Ja, Ni förstår kvalitetsproblemen. Man vet inte om man ska uppmuntra sonen att hoppa i sängen för att göra pinan kort, eller om man ska förbjuda honom. Hittat de här sängarna på Mio som inte är så tokiga. Alla tips på snygga modeller mottages tacksamt.


Ikväll bär det av till anrika Hotellet för avskedsmiddag med en vän som bestämt sig att flytta 20 mil söderut till kärleken. Lycka till önskar vi alla i vår familj! Jag beundrar honom för att vid fyrtio års ålder våga bryta upp från alla vänner, bekanta, sälja hus och hem. Det är modigt gjort!!!

Sedan en uppmaning till mina jobbarkompisar som brukar vara in här och läsa! SKRIV EN KOMMENTAR! Hur ska jag annars veta att Ni inte har glömt mig....

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Provar igen med lite fredagshälsingar norrifrån...
Du har en jättefin sida och det är roligt att läsa om era äventyr och dina inredningsfunderingar!
Kram Annika

Anonym sa...

Hej, först ett jättegrattis till er vackra dotter. Du har rätt i att man smygläser men är dålig på att kommentera:). Hoppas ni får mysa massor i sommar och att man får chansen att se på underverket. Tycker förresten att stolta storebrodern ska få hoppa hur mycket han vill i sängen tills den ger upp, jättekul för han och en ny säng till er. Kram på er.
Anna M

En mammas drömmar sa...

Jättefina sängar! Gillar dem båda mycket!
Kram
Kia