15 juni 2008

Doppad i vitfärg

Fick förfrågan om att visa bilder på hur sonens möbler förvandlats vita. Tyvärr tog jag inga bilder före - men jag visar en bild från IKEA.se istället. De "vackra" kopierade bilderna med traktorer etc ska ersättas med riktiga foton istället. De ligger och väntar på att jag ska få mer tid bara.

När jag ändå var i farten med kameran tog jag lite mer bilder från sonens rum. Jag tycker att det är för mycket färger och FÖR mycket saker. Som tidigare nämts håller jag på att preparera honom för en liten makover.... Hyllan nedanför var fick också en släng av vitfärg.

Precis som sin mor gillar han böcker och pyssel. Skrivbordet ser sällan såhär välstädat ut. På detaljbilden sitter Billydockan som M fick i julklapp för två år sedan (han var besatt av Billyböckerna då...).
Nästa bild visar ett tittskåp jag gjort över saker från när M var nyfödd - första nappen och id-bandet från BB. Ska göra ett liknande till hans syster. Till sist visar jag sängen - den har jag och mina kusiner + deras barn alla legat i. Det är ett under att den håller ihop och ska snart bytas ut mot en stor gammal utdragssäng som för tillfället står i det rum A ska få.


1 kommentar:

Anonym sa...

Visst är det många leksaker, men det ska de ju vara. Det ser jag hos mitt barnbarn. Såg oxså att ni har varit på Jamtli, där brukar det vara många saker som är kul för barnfamiljer och även för äldre oxså:) du gör fina Lo´s
Ha en bra dag