16 juni 2008

Kortmakeri

Såhär i födelsedagstider görs det mycket kort hemma hos oss. Såhär blev det jag gjorde till sambons syster.

Har även gjort framsida till dotterns album - med sonen tog det över ett år att åstadkomma något liknande...


Albumet kommer från Claes Ohlsons. Bokstaven A har jag limmat ett mönstat papper från S.E.I på. Själva bokstaven är utskuren ur en kartong efter en mall jag hade liggande. Blommor från Prima och bandet från Basic Grey. Tagsen är gjorda av vanlig cardstockspill. Känner mig ganska nöjd med resultatet - även om det blev lite väl gulligt. Men vad sjutton - det är ju till en liten tjej!!

Gjort ett kort till J´s artonårsdag också, men det kan jag inte visa ännu för hon ska få det idag. Mer scrappande blir det senare i veckan, jag har ett paket från Stellas.se som ligger och väntar på ICA. Dessutom har min väska kommit!

4 kommentarer:

Kristin sa...

Snyggt, snyggt, snyggt!!!! Jag blir impad. Jag har ännu inte köpt något album till M, jag håller på att samlar bilder än så länge bara...

Nu har vi börjat med smakportioner, så i två dagar har M ätit majsgröt. Hon vill ha meeeeeeer när det tar slut... det är en hungrig tjej vi har... ;-)

Ha det så bra! Jättekul att se scrapbookprojekt, jag vill gärna se fler! (Och även kort!)

A home far away sa...

Åh så fint det blev! Älskar verkligen "a"et, funderar på att åka till Panduro imorgon kan det finnas grejer där, månntro?
Finns inte så många fina pysselgrejer hemma i Singapore

Kram
Gunilla

På min gatan i stan sa...

Vad fint a:et blev!!! :-)

Ha en fin dag!

Kram!

Lisbet sa...

Hej hopp.......KUL...med en västerbottning.

Via Allt om scrap hittade jag hit men sitter vid "fel" dator för att hjälpa dig med PSE 5.0. Jag återkommer