18 juni 2008

Nyfylld

Nu har hon ju fyllt 18 år, så jag törs visa kortet jag gjorde till hennes födelsedag....


Kortet är gjort av svart cardstock. Det mönstrade papperet kommer från Basic Grey. Blommor från Prima. Brads från Papperalla. De vita swirlarna är ditstämplade med färg från Colorbox (stämpel See D´s). Metallringen är ditsydd med rött garn. På den står Hope ingraverat. Den nedre bilden visar kortets insida, med mina snyggingar som fingerade blommor! Text skriven med Sakura Gellyroller i vitt.

1 kommentar:

Kristin sa...

Hej Marie! Snyggt kort!!!! Jag blir så sugen på att scrappa och göra kort nu, fast det hinner jag ju inte nu när det är helg! Vi åker till Värmdö (Sthlm:s skärgård) och vår lilla stuga över helgen. Hoppas bilfärden på 3,5 h går bra med M, hon hatar åka bil, är mest vaken och gnällig. Hon som annars är så himla go' och nöjd.

Hoppas ni också får en skön midsommar! Vädret skulle väl inte bli det bästa i någon del av Sverige, men det skulle väl vara bäst på östkusten i alla fall, så jag hoppas både ni och vi (om ni är hemma) får det hyffsat!

Kram och ha det bra!
/Kristin