2 juni 2008

Spirande värme

Här hos oss har vädret varit smått fantasktiskt de senaste dagarna. Igår hade vi 23 grader varmt, och det är ovanligt när havet fortfarande är kallt. Synd bara att man inte kan gå i bikini...

Jag har börjat fundera på inredningen i dotterns rum. I källaren står en liten pinnsoffa och väntar på att bli vitmålad, och en snirklig gammal stol ska bli renoverad. Det är mina "sommarprojekt". I torsdags var följde jag mamma till Olofsfors för att köpa gardintyg, och där hittade jag det perfekta tyget till A´s rum från Spira. Det är tyget med elefanter jag menar.
Hittade imorse en positiv överaskning i min inbox - en LO som jag skickat in till Swescrapbook kom med på deras blogg. Den var till veckoutmaningen v. 22.

Annars är det ganska lugnt hemma hos oss just nu - alla är nämligen lite småförkylda. Sambon hotar dock med att han ska ta fram motorcykeln ikväll. Han börjar visst också känna att sommaren är i antågande.

4 kommentarer:

Kristin sa...

Hej Marie!
Grattis till LO-visningen. Vad kul, du är så duktig på att scrappa!!!!

Och vilket fint tyg!!! Jättefint! Jag gillar elefanter... just nu ligger M på ett påslakan (med filt i) som är just rött med vita elefanter på. Min ena syster trodde det var tyget från Svenskt Tenn (du vet Joseph Franks design), men nej, det skulle jag aldrig ha råd att köpa så mycket av och om jag hade det, så skulle jag inte lägga det på golvet som filt åt en kräkig bebis!!! ;-) Detta är från Hemtex för några år sedan, men det är söta elefanter på!

Vi har lånat tapetkataloger men jag hittar ingen fin tapet till M:s rum. Vi har däremot bestämt klart till J:s rum, det blir jättefint med fondvägg med mörkblå tapet med ljusblå tecknade flygplan och så ljusblå och vitrandig tapet på övriga tre väggar. Vi var väldigt nöjda allihopa. Har du koll på var man hittar en ljusrosa och vitrandig tapet med inte alltför smala ränder så tas tips tacksamt emot. Vi har kollat Sandberg, Borås tapeter, Midbec vid det här laget men det är alltid något som är "fel" (enligt mig, jag är ju så kritisk).

Ha det nu så bra i värmen!

Kram kram från Kristin

En mammas drömmar sa...

Grattis till visningen!

Men vilket fint tyg! Skulle gärna vilja ha sånt också!
Kommer säkert bli jättefint!
Kram
Kia

Kristin sa...

Hej igen!
Jag var till tapetaffären idag igen och hittade tapeter från Intrade som var randiga, så nu blir det nog sådana. "Tartine et Chocolat" hette kollektionen, bara namnet gjorde mig förälskad... ;-) Så nu blir det polkagrisrandigt i rosa och vitt om inget oförutsett händer. Jag har kapitulerat inför rosa. Det går inte värja sig! ;-)

Ha det så bra!
/Kristin

En mammas drömmar sa...

Nu finns det en utmaning till dig på min sida...men bara om du vill förstås!
Kram
Kia