29 maj 2008

Rosa faran

Har provat att beställa scrapbookingsaker från USA med gott resultat, så igår lade jag in en beställning på vad som ska bli min födelsedagspresent från mina föräldrar och mina farföräldrar.


Jag har ju tidigare skrivit om mina problem med att förvara alla mina scrapbookingsaker. Eftersom vi inte har plats för ett eget pysselrum, eller ens en liten hörna till mig där sakerna kan vara framme så tyckte jag att en sådan här rullväska - eller Tote som de kallas - skulle vara en bra lösning. Nu är det ju ingen billig väska direkt, jag har hittat de i mellan 1400-1700 kr exl porto här i Sverige. Dollarn är ju rätt "billig" just nu så lösningen blev att beställa en från USA. Priset inkl frakt blev inte ens i närheten av de summor som väskan kostar i Sverige. Snällt av mina kära att ge mig den i födelsepresent sedan!! Rosa var väl kanske inte mitt första val av färg, men svarta var slut.

Tänkte bjuda på ett recept på muffins som jag gjorde till förra helgens pyssleträff.

Sega Chokladmuffins (Leila Lindholm)

2 ägg

2 dl socker

1 tsk vaniljsocker

50 g smör

0,5 dl olja

1 dl ljus sirap

2 dl vetemjöl

1 dl kakao

1 tsk bakpulver

1 nypa salt

100 g mörk choklad

Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och pösigt. Smält smör, häll i olja och sirap och blanda med äggsmeten. Blanda mjöl, kakao, bakpulver och salt, vänd ned det i smeten. Hacka choklad och smält den. Blanda i smeten. Häll upp i formar och grädda i 12 min.

1 kommentar:

Anonym sa...

Var det dom muffinsen som fanns på pysselträffen i Nordmaling?
SUPER GODA!!