19 juli 2008

Borta bra och hemma en massa tvätt

Väl hemma igen efter nästan en veckas semester väntar tvätt och åter tvätt. Det är som om man behöver all semester för att orka tvätta efter att man varit borta. När sedan tvättkorgen inte direkt var tom sedan innan heller så blir det ju en hel del. Det är ju TUR att jag GILLAR att tvätta!!

Här på orten är det dax för sommarens stora happening - MARKNADEN. Jag är verkligen ingen entusiast av tillställningen egentligen, men jag går ända en sväng varje sommar. Mest för att träffa folk som är hemma just för att träffa folk... Vädret är rent underbart, i alla fall för den som har 10 maskiner tvätt att köra (nu låter jag nästan bitter), men att gå på marknad i 23 gradig värme är ingen hit. Men jag vet - det är FRIVILLIGT!

Vår semester var väldigt lyckad. Att besöka Pettson & Findus på Julita var en riktig hit! Så bra att vi efter första dagen bestämde oss för att åka tillbaka dan efter. Sonen var helnöjd, skulle säkert kunnat tänka sig att åka dit en tredje dag också. Bilder utlovas om någon dag eller två. Hotellen vi bott på har varit toppen. I Örebro bokade vi Elit Stora Hotellet genom Coop, och fick ett gigantiskt rum med plats för dubbelsäng, spjälsäng, våningssäng, soffgrupp, stor hall och dessutom svängrum för lek och spring! Scandic i Västerås var helt ok för 690 kr (för hela familjen). Lite trångt, men fullt gångbart. Sen bokade vi en bonusnatt i Sundsvall. Vi kom på att det skulle bli lika dyrt att åka en extra gång till IKEA på semestern, som att bo en natt på hotell när vi ändå hade vägarna förbi. Hotell Knaust var precis lika fint som vi läst om. Åker gärna tillbaka dit fler gånger. Gärna utan barn, bara sambon och jag. Får bli något att sikta på till efter jul.

Mitt stora BESÖK var på Stellas i Kumla. Det är min favoritbutik på nätet, där jag shoppar 90% av alla mina scrap prylar. Nu har jag äntligen varit dit. Butiken var inrymd i Jennys källare, och absolut proppfull från golv till tak! Jag sprang runt som en yr höna, med Jenny skrattandes vid kassadisken. Jag hade bara 30 min på mig innan A skulle börja tokskrika av hunger. Lite prylar han jag slänga ned i korgen i alla fall, så nu har jag shoppingförbud för resten av månaden. Som belöning för väl genomfört butiksrace stoppade Jenny ned 3 förpakningar med rubons som bonus.

1 kommentar:

Anna Maria Niia sa...

Så fina saker du gör! Första gången jag tittar in här, men det kommer garanterat bli fler!

Härlig shopping, själv bor jag 7 ynka km från Stellas... Du må tro att det är livsfarligt. Och visst är Jenny bäst i världen!