13 juli 2008

Favoritblomma?

När man ser vägkanterna här i vår kommun skulle man nästan kunna tro att man är i Skottland. Här växer tusentals tistlar längs vägkanterna. Såhär i början av juli blommar de för fullt. Efter vår Skottlandssemester för ett par år sedan tillhör de dessutom en av mina favoritblommor. Den här fastnade på bild för ett par dagar sedan när jag var ute och gick.

Bilden är inte "photoshoppad" det minsta - färgerna blev så här skarpa ändå. Ni noterar väl spindeln...

3 kommentarer:

Annica H sa...

Jättefin bild! Jag måste nästan lägga ut en som jag fotat åxå! Med en superudda spindel på... lite "freaky" faktiskt!

Kristin sa...

Hej Marie! Tusen tack för awarden, idag har jag "hämtat" den och lagt den på min blogg!

Ja du, jag gillar också lite udda blommor, typ ogräs. Hundkex och kirskål som blommar är jättefint, tycker jag. Och klöver... och mjölkört... älggräs...

Härliga färger, men det blir ju ofta så på sommaren! Snyggt!

Hoppas ni har det bra, har ni varit söderut än till Julita? Vi är precis hemma nu efter 1 v på Värmdö. Skönt att kunna leva lite mer som vanligt igen. I stugan finns inget rinnande vatten och det är bara utedass. Men vi har el i alla fall, alltid något! ;-)

kram
Kristin

A home far away sa...

Bilden på tisteln är jättefin, färgerna är mycket klara.

Ha en fin dag
Kram Gunilla