31 juli 2008

Fyndat

Var igår till storstan för att koppla ur Air-bagen på vår nya bil. På vägen hem svängde vi förbi en stor antikhandel, som vi faktiskt sällan besöker. Hade i bakhuvudet att se om de hade en soffa eller ett skrivbord till vårt "gröna rum", som väntar på en makover. Gissa vad det första jag sprang på där på ladgårdsvinden var?! Jodå, ett skrivbord precis sånt som jag vill ha! Skivan är lite skadad så därför fick jag det för ynka 300 kr, dessutom skulle affärens ägare till sin sommarstuga i närheten av oss, så han körde hem det gratis!


Stolen hade vi sedan tidigare. Golvet ska bytas mot ett mörkt klickgolv och väggen målas i någon vitbeige nyans. Ovanför skrivbordet ska en stringhylla sättas upp över hela väggen (orginal, ärvd av farmor och farfar!). Ska också försöka få tag på tidsenlig skrivbordslampa och skrivbordsmaterial (pennburk etc). Tips på köpställen någon?

Har idag skickat sambon på fisketur till Sorsele. Ska under tiden försöka måla lillans barnmöbler vita. Bilder utlovas när de är klara. Jo, för den som undrar, det är fortfarande jättevarmt ute, och ännu varmare inne. Jag jobbar på ändå så att svetten lackar...

1 kommentar:

Kristin sa...

Hej hej! Vad roligt att du fyndat!!! :-) Det blir nog en häftig arbetshörna. Min syster är helt galen i 50- och 60-talsdesign och de har massor med teakmöbler. Vi ska dit i helgen och det ska bli kul att se, jag har inte varit i deras hus trots att det var nästan 2 år sedan de köpte det...

Mår lite bättre nu men attans vad det sög musten ur mig. Vågar knappt äta, för jag har en massa jag-kommer-må-dåligt-igen-känslor när jag tänker på mat. Det vore ju lägligt att tappa en del kilon på kuppen, tänk om det gick?

Speja mår också bättre så vi är på bättringsvägen båda två. Här är också supersvettigt. Riktigt klistrigt, men nu skulle det bli sämre (svalare) väder till helgen hörde jag.

Nu ska jag pyssla med att göra lite födelsedagskort för att gratta folk som fyller år i helgen. Det blir som "mini-scrapping" i alla fall! :-)

Kram!
Kristin