29 juli 2008

Fint besök

I dagarna tre har det varit fint besök i hamnen i grannstaden. Ostindiefararen Götheborg (det stavas faktiskt så), kom förbi på sin lilla turne. Eftersom vi är båtfolk åkte vi naturligtvis de 5 milen för att göra ett besök. Sonens enda kommentar var -"Vilken stor båt, mamma. Den är i alla fall större än morfars". Ja, nog var den stor alltid! Denna vore något att äga för en New Englandfantast som jag (kräver nog ett förstärkt tak för att orka hänga kvar)!
I helgen är det regatta på Norrbyskär - jag undrar om de ska dit....

1 kommentar:

Kristin sa...

Hej! Tack för LO-tipsen! :-)

Vi såg Götheborg i Sthlm för några år sedan, innan hon åkte på sin beryktade långfärd (vart det nu var). Det är ofta stora båtar vid Värmdö då det är Tall Ship Race titt som tätt och det är alltid kul att titta på.

Igår blev det 32 grader här. Hu och pust. Vi gjorde Ikeabesök, för där är det ju svaaaaaaalt, J fick vara i bollhavet och så fikade vi och fick handlat en massa saker vi behöver till stugan på Värmdö. Enkelt nöje för en barnfamilj... ;-)

I natt har det åskat, men nu såg jag på TV igår att det skulle vara 25-30 grader resten av veckan. Det blir svettigt. Vi får väl hålla oss inne som vi hittills har gjort, mitt på dagarna. Tur att vi har egen pool som J kan bada i, jag hade aldrig orkat åka till sjön med honom + ha M med mig. Bättre nu att skicka ut honom i trädgården och själv sitta i skuggan och titta på *fniss*

Ha det så bra ni också!!!

/Kristin