27 juli 2008

Solsting

Nej, jag har varken fått solsting eller värmeslag. Har befunnit mig i datorlöst land i svärföräldrarnas sommarhus. Scrappat och njutit av mina barn. Sambon fick också vara med på ett hörn... Ätit jordgubbar så jag skämms! I brist på annan bild kommer här en liten söt tjej satt på pränt.

Lite annat av helgens skörd (det som inte var jordbubbar...):


Osså har jag vunnit Annica H´s utlottning! Jag är lycklig redan innan jag fått priset med posten!!!!

3 kommentarer:

Kristin sa...

Hej Marie! Vilka fina scrapsidor... det säger jag jämt om dina alster, men jag menar det! Här har det varit rätt hektiskt. S har isolerat och när han inte gjort det så har vi varit på diverse kalas hos nära och kära. Nu har S börjat jobba idag. J är hemma en vecka till innan han börjar på dagis (han byter avdelning så han ska gå i samma hus som skolbarnen och det är sååååå spännande, tycker han!). Sedan blir det lite mer som vanligt och rutinerna får väl återinfinna sig. M är så himla charmig och söt nu så hon är en dröm.

Ja, Carros trädgård är helt fantastisk. Jag fattar inte hur hon hinner fixa allt, hon är ju ändå 3-barnsmor och egen företagare, har 3 jättehästar och 9 får att ta hand om... och så denna enorma trädgård som verkligen är full av bär och blommor och grönsaker! Vi är hästvakter åt dem nu då de är på semester. Man har nästan blivit skraj när det kommer fram en holsteinerhäst med mankhöjd 170 cm och nosar en i nacken.... hua! ;-) Då är mina små welsh mountainar så himla mycket mer puttenuttiga och lagom i höjd.

Här har varit jättevarmt och knappt någon svalka eller vind, pust och puh. Idag är det lite svalare, "bara" 27 grader och det regnade lite i morse, så det verkar som om det blir lite fräschare luft idag. Igår var det som att befinna sig i en svettig bastu, det var otroligt klibbigt.

Måste fråga dig var du köper dina scrappapper (alltså bakgrundspappret). Är det på Stellas? Den LO du gjort med A på var så söt, det pappret var väldigt gulligt.

Ha det bra!
Kram K

Annica H sa...

Vilka härliga Lo´s! Supersöta barn att scrappa på åxå! :)
Din vinst ligger nu på posten, och om de sköter sig bör du ha den i din låda imorgon! Hoppas att det är något som passar!

Anonym sa...

Vilka härliga LO:s du har gjort! Tack för senast! :-)