29 augusti 2008

Höst med alla tillbehör

Det märks att det börjar vara höst nu. Ute regnar det, det har börjat blir mycket kallare (bara 10+ igår), vi är förkylda och igår fick vi sätta igång VÄRMEN i huset! Eftersom det varit ruskväder de senaste dagarna har det blivit ett par svängar vid scrapbordet. Fick hem två paket i veckan, från Magdas och Scrapaddicted, så inspirationen rann till:


Imorgon vankas det dop för lilla A. Prästen Moa var här igårkväll och träffade oss. Idag ska det dukas i Församlingsgården, strykas dopklänning och finkläder. Skickar ett oändligt tack till farmor, mormor och min farmor Berit som bakat till ändamålet. Själv har jag gjort något litet som det brukar kallas... Vad får bli en överraskning för de som kommer imorgon.

Trevlig helg!

6 kommentarer:

maxell sa...

Vilka härligt färgsprakande sidor. Det gillar jag.

Sassafras alfabet på den översta är så läckert. Jag gillar att du rivit vissa delar av kanten såväl uppe som nere på det rosa/röda pappret. Det är en rolig detalj. Å alla små blommor och grejer här och där. Är swirlen i orange under fotot från ett papper eller en stämpel. Jag är nyfiken för det påminner mig mycket om hur jag själv brukar göra ibland.

Den gröna sidan. Wow så många gröna nyanser. Blommor och journaling där och vilket vansinnigt sött foto.

Kickans_blogg sa...

Härliga alster!! :0)Här hittar du balettbuggan:
http://www.hanglar.com/index1.html

Anonym sa...

Åh, så fina LO:s!
Hoppas vi kan ses snart och pyssla tillsammans. Jag ska kolla upp nån söndag framöver, så kanske vi kan ses här?
Ha en härlig helg!

Jeanette sa...

Vilken underbar färglad lo. Den översta. Superfin. Gillar den nedersta också.

Annica H sa...

Glada och härliga layouter!
Va mysigt med barndop! Synd att det inte var en "extra" dag kvar till evenemanget bara... Då hade du lekande kunnat göra små "tetror" till alla gäster! :)

Anonym sa...

vilka härliga färger! :)

både korten och lo´na var jätte söta! :D


www.bleckvardsscrap.bloggagratis.se