10 september 2008

Den där soffan och en hemlig vän

Igår dök det upp trevlig post i min brevlåda. Från min "hemliga" vän på Allt om Scrap kom det tre promarkerpennor. Mina allra FÖRSTA. Så den som skickade dem kan känna sig stolt. Bra färgval inför stundande julkortstillverkning.

Projektet med att måla möbler till A´s blivande rum går vidare. Jag har äntligen fått klar soffan, men velar om jag ska måla ett fjärde varv eller ej. Den vita färgen har svårt att täcka trots att jag grundat. Provar nu att måla två varv grundfärg på resten av möblerna (bord och två stolar). Här kommer i alla fall före och efter bilder på soffan så länge.


Tänk Er den med ett par kuddar i rött tyg med vita prickar. Jag vet inte vad det är, men jag har helt snöat in på röd och vitprickigt till hennes rum. Hon har tillochmed fått en röd och vitprickig vagn i doppresent! Den ska jag visa någon annan gång. Om någon undrar så - Ja, jag har stickat tofflorna som står på soffan. Skoblocken är från min farfar Gustafs barndomshem tror jag. De är i alla fall gamla (precis som han är - 91 år...).

Ha en fortsatt trevlig kväll! Jag ska fila på en skiss till Scrappa i Vallen´s blogg...

2 kommentarer:

Kamilla sa...

OMG vad fiiina möbler!!
hmmm så du har fått dig lite gift alltså,farligt farligt...dessa promarkers,man kan inte sluta,tänk dig för innan du börjar använda dem,börjar du kan det vara omöjligt att sluta...tänk på det,Kram från Camilla -lååångt ned i promarkersträsket ;)

Lilo sa...

Jag har precis nyligen målat om våra sängmöbler, det blev jättebra. Så nu sneglar jag på vår kökssoffa och allt annat jag ser som är furufult. ;)
Fordonspappret fick jag i ett kit från "My Sweet Spuds", ett pappersmärke jag inte kände till. Det heter "Glitz Design".