8 september 2008

Det närmar sig

Ja, den RIKTIGA hösten närmar sig;

- löven har börjat falla från träden
- hade Me & I visning igår
- Skogsmulle har börjat hos dagmamman
- har tvättat vinteroveraller
- tog in trädgårdsmöblerna i helgen
Och egentligen gör det mig inte så mkt. Höstluft är så härlig. Jag älskar att promenera på hösten. Det märks på barnen att de gillar att vara ute ännu mer (om det är möjligt). Sandlådan har fått en nyrennesans. Det är som att de ska leka så mycket i den att de utan saknad kan lämna den under snön över vintern. Apropå snö - snart dax att prova fjolårets vinterskor och hoppas att de passar ännu (risken är nog ganska liten...).


Lo´n är gjord till Scrapbooking 4you´s septembertävling. Fick lite kreativt gjort förra veckan i alla fall...

4 kommentarer:

En mammas drömmar sa...

Haha, ja det där med skorna känner jag igen. Mina grabbar har tagit ett jätteskutt båda två i skostorlek. Måste inhandla nya...
Igår var jag på skogsmulle med dottern. Det ösregnade. Dottern sa inte ett ord om regnet, men jag gnällde inombords...

Kram
Kia

Annica H sa...

Vilken härlig LO! Höstig och skön!

mae sa...

Hejsan! Oj vad fint du har scrappat! Jo jag använder en Sony Cyber-shot med 7.2 megapixel. Det är en digitalkamera men jag ändrar bilderna lite i datorn också. Denna digitalkameran kan man köpa tillägg till. Lycka till! Hoppas du hittar en kamera som passar dig!

Anonym sa...

Vilka jättefina kollage! Jag har gjort ett album med semesterbilder men det där var fint det.