26 september 2008

Sjukstuga

Fruktansvärt förkylt här hemma idag. Undertecknad är snorig och har ont i halsen, och fullständigt fullproppad med den intelegenta värktabletten. Sonen har hosta (han själv säger att han minsann inte har någon hosta, och absolut kan gå på kyrkis...), och sambon är allmänt hängig. Den piggaste av oss är lilltjejen, men hon har passerat mål i förkylningsracet. Skönt är det i alla fall att det nu är helg! Vi har INGET inplanerat i helgen förutom söndagens innebandy. Känns skönt, speciellt när vi är krassliga. Misstänker dock att sambon måste jobba lite.

Jag har några scrapp projekt som jag måste göra klara också... Man har ju utlovat riktigt höstruskigt väder i helgen, så det passar ju bra med inneaktiviteter.

Ska här på eftermiddagen åka och möta en Me & I försäljare och få kläderna vi beställde för ngr veckor sedan levererade. Så imorgon blir det ny stass på kidsen! (Bilder lånade från Me & I.se)
Har Ni börjat fundera på julklappar ännu? Det har jag. Jag är en sån där som lyssnar uppmärksamt under året när nära och kära säger saker som : "En sån där skulle jag haft" "Någon gång skulle jag vilja ha en sån" etc. Skriver ner det i kalendern på 24 dec. Väldigt bra hjälp när man i sista minuten ska ila iväg och köpa klapparna. Är faktiskt lite lockad att beställa klapparna på nätet iår. Tänk så praktiskt att slippa stå i kö.... Fick tips om en bra nätbutik för leksaker: http://www.lekmer.se/. Får se om jag provar den!

Trevlig helg!

3 kommentarer:

Titta in hos mig sa...

Hej Marie!
Tråkigt att ni är förkylda. Som du kanske läst på min blogg är jag och dottern krasslig. Idag har jag feber för nionde dagen! Det ligger på 38 och lite över! Man blir så less! Hoppas ni piggar på er snabbt! Vad fin den nya klädkollektionen är! Kan man beställa via dig? Jag har sällan tid att gå på partyn då min man alltid jobbar! Ska även kolla in leksaksaffären! Visst är det nästan hemskt att man snart kan göra allt via nätet samtidigt som det är praktiskt, men hur blir det framöver, aldrig någon mänsklig kontakt om man väljer det.....
Hälsningar Ulrika

Kristin sa...

Hej du Marie, hoppas ni snart är friska igen, det är så himla trist att försöka överleva som mamma med allt vad det innebär när man har hela huvudet fullt med snor och äckligheter. Man får ju tyvärr inte barnledigt när man kurerar sig... ;-)

Jaså, har du skickat något till mig på posten? Du är för gullig du...

Känner igen det där med julklappar. Har faktiskt redan några uttänkta (dock ej inhandlade). Det är bra att vara ute i god tid, är min devis, och det gäller ALLT. Snart har även S lärt sig att här händer inget spontant utan han är gift med ett planerings-och-kontroll-freak...

Kram så länge och hoppas ni blir friska snart

K

Annica H sa...

Så trist att ni är hängiga! Håll dig inne, kurera dig med pyssel, och ta nya tag nästa vecka! :)