22 september 2008

Pren

Eftersom You Scrap Too har tagit ett litet break iochmed ägarens utlandsvistelse har jag stått utan månadspren på kit. Förra månaden testade jag ett från Scrapaddicted (http://www.scrapaddicted.se/) som jag var rätt nöjd med. Nu har jag tagit en pren utlandet.... Spännande, spännande! Fick tipset av Lilo om kit från "My Sweet Spuds" (http://www.mysweetspuds.com/index.htm), så nu har jag vågat mig på en att betala för tre månader! Fick precis deras nyhetsbrev med en liten glimt av vad jag kommer att få i mitt oktoberpaket...:


Verkar rätt lovande tycker jag. Här nedan en bild vad som fanns med i septemberpaketet:


Jag hoppas ivrigt att det hinner komma innan jag ska på träffen i Ö-vik. Står väldigt stilla på inredningsfronten här hemma just nu. Jag har ingen lust helt enkelt. Storstädade huset igår, och det är väl så nära en home makover jag kommit de senaste veckorna. Är för tillfället helt slut efter serieprimiär i korpinnebandyn igår! Vi hade TVÅ avbytare, och motståndarlaget hade säker tre femmor. Gissa om vilka som hängde på klubborna i slutperioden. Motståndarlaget hade nog dessutom tränat i sommar.... Heder åt oss som vara förlorade med uddamålet. Spelmässigt var det lika, så vi kunde gott ha fått oavgjort. Men sånt är spelet! Nu ska jag linka iväg och väcka dottern som blev tvungen att ta en 15 minuters sovpaus. Hon är förkyld och klarar inte att vara vaken hela förmiddagen då.

2 kommentarer:

Annica H sa...

Va spännande med kit från "utlanne"! Väntar med spänning på att se vad du ska göra utav det! :)

Malin/malwa sa...

Du får gärna köpa ytterligare knappar! De var superläckra - plus att dottern blev ledsen när hon inte fick ta ett gäng till sin knappsamling... :-) PM:a mig så kan vi diskutera "detaljerna".