14 oktober 2008

Återhämtning

Vi håller ännu på att återhämta oss från nattvak här hemma. Lillfia sover fortfarande som en kratta på nätterna, men det blir allt bättre i alla fall. Har ikväll haft orken att ta en långpromenad som avslutades med 3 km löpning.

Helgens scrapträff i Ö-vik var kanonkul. Synd att vi inte kunde stanna längre bara. Jag hann med fyra layouter, varav två var till utmaningarna. Kan inte visa några av dem alls. De två till utmaningarna blev kvar, Nettan skulle ta hem dem, och de andra är inte "avscannade" ännu.

Mitt lilla fyrverkeri får vänta ett litet tag till. Omständigheter har gjort att det hela har försenats. Men den som väntar på ngt gott....

Bilderna tog jag under vår morgonpromenad till dagmamman. De sista frostnupna blommorna.

2 kommentarer:

Monika sa...

3 km? Oj vad du är hurtig. En annan blir trött av att gå uppför backen.

Hoppas ni får en riktigt skön natt!

Kristin sa...

Hej Marie, trist att ni är sjuka (igen). Det här med tänder... M har precis fått sina två första där nere. Men hon har varit gnällig sedan i juli och jag har trott att tänderna varit nära, men icke. Så jobbigt!!! Nu har de kommit fram (efter 3 månaders värk och gnäll), nu är hon som en sol helt plötsligt, riktigt underbar. J var likadan med sina tänder, fast han fick en i taget så han var konstant gnällig i jag vet inte hur länge, det var såååååå påfrestande.

Vad jobbigt att hon inte sover som hon ska på natten heller. Då blir man ju helt förstörd till slut. Tack och lov sover M bra om nätterna (hela nätterna från kl 19 till kl 06.30) men hon är ju å andra sidan vaken om dagarna då och sover bara tre kortare pass. Men eftersom jag är så kvällstrött så är jag glad att hon somnar tidigt på kvällen...

Är det något hemligt scrap du håller på med? Ska bli kul att höra/se vad det är när du får avslöja det.

Kram!
K