23 november 2008

Aj, aj, aj!!!

I skuggan av Henrik Larssons debut i Superligan i Innbandy har även vi spelat match idag. Inga på pressläktaren där inte... och jag som dessutom gjorde mål! Typiskt! Tyvärr resulterade det hårda matchandet (?) i första perioden i att min ena stortå nu ser ut såhär:Och jag haltar mig fram. Det är inte riktigt väder för skor med öppen tå, så jag vet inte hur jag skall transportera mina lekamen framåt imorgon. Bilen är i alla fall bokad, frågan är om man kan få tillfällig färdtjänst ett par dagar? Ja, ja, det är ju inte första gången detta händer - måste sluta att bromsa så hårt, kanske man kan installera ABS-bromsar på människor? Nån som vet?

Hoppas i alla fall att det inte stormat så mkt inatt att jag måste börja morgonen med att skotta fram bilen. Det är tur att den är mörkgrå, den försvinner inte så lätt. Bästa grannen och inredningsgurun T har satt upp julstjärnorna idag. Viss panik börjar hopa sig i...

Inga kommentarer: