18 november 2008

Kan man annat än blir kär?

Det går liksom inte att låta bli att bli helt förälskad i denna lilla söta tjej! Igårmorse när snön fortfarande var ny och vit, och solen gassade på passade jag på att sätta henne på en stubbe ute i vår trädgård. Hon är verkligen en riktig linslus, som så fort jag tar fram kameran smilar upp sig och gör sitt bästa för att bli bra på kort (det ser i alla fall så ut....). SÅ kan man annat än bli kär i henne? Även om hon för tillfället håller oss och sig själv vaken på nätterna genom att tumla runt i sängen och vakna f*bannad för att hon slår huvudet i spjälorna. Sju månader gammal är det tydligen dax att börja träna sig att krypa! Hon som precis sovit borta utan mamma och pappa för första gången...


I veckan håller sonen och jag som mest på att sy riddarutstyrslar. Ja, det är väl mest jag som syr, men han tittar på, är provdocka och smakråd. Kläderna ska bli en födelsedagspresent till våra kompisars dotter som fyller fyra i början av december. Både riddartunika och jungfruklänning står på önskelistan, så det är bara att ta fram sina sömmerskekunskaper. Här kommer en liten "sneak":


Imponerade i alla fall på min mor, med mina talanger som skräddare igår när jag klippte till en mantel på fri hand. Kanske jag ska byta yrke. Å andra sidan - sonen fick höra hela min arsenal av svärord för ett par veckor sedan när jag ondgjorde mig över symaskinen, under tiden jag försökte byta dragkedja på min vinterjacka. Jag passar nog bättre i mitt nuvarnde yrke!

En liten fråga - var köper Ni Era scrapalbum? Jag har en stor hög layouter som väntar på att komma in i album. De jag redan har är fulla, och jag har inte hittat något snyggt till rimligt pris (under 200 kr).

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vilken sötnos hon är!
När du får svar på albumfrågan kanske du kan tipsa mig också?
Ha det gott! //Gunilla

Kamilla sa...

Men säää SÖÖÖÖT!!!man vill ju äta upp henne :D
Vilken underbar sneakpeak, längtar till jag får se det färdiga...så snyggt!!

Annica H sa...

Håller med om sötnosen! Helt bedårande!
Men alltså... Jag väntar och väntar... När får vi mer än en sneakpeak? ;)