10 december 2008

Ny kärlek

Äntligen har jag fått mig en ny kamera! Eller VI för att vara exakt. Det är ju inte bara min, utan familjens, men jag är ju den mesta fotografen. Den kom idag, så nu gäller det bara att lära sig alla funktioner. Har tidigare fotat en del med en lånad Sony systemkamera, men det är inte samma menyer så det lär ta ett tag...

Scrappade lite bara för scrappandets skull igårkväll. Material från div Sweet Spuds Kit.Ha nu en fortsatt bra dag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Wow, vilken härlig! Snygga färger och roliga detaljer! Är det leca-kulor du har på?

Annica H sa...

Vilken skön layout! Verkligen ett härligt avbräck från allt julpyssel! Inte för att jag ogillar julen, men ibland behöver man lite annat!
Ha en skön advent! :)

Kamilla sa...

åååååå lylloost!!!ny kamera, så avis jag blir... :D
vilken snygg LO du gjort, gillade färgerna och träden!!
Men STACKARS DIN TÅ!!!! jag trodde jag skulle svimma!!