8 december 2008

I stället för en kransJag har en skir stjärna i fönstret på vår ytterdörr. Förr hängde alltid en prydlig och vacker krans där, men sedan vi bytte till en ny ytterdörr vill jag inte förstöra den med en spik. Runt ytterdörren brukar vi ha en ljusslinga, men i år är inte som alla andra år för jag hittar inte igen den. Kan inte förstå var den har tagit vägen. Förmodligen har den åkt med någon av våra många besök på soptippen och kastats utan att vi märkt det. Köpa någon ny vill jag inte, den kan ju dyka upp... Annars spar jag inköpet till de rear ut julsakerna i januari.

Det har snöat så vackert hos oss hela mogonen, men nu har termometern slagit om till plusgrader och det regnar istället. Det är förbannelsen med att bo kustnära. Regnet på vintern, och blåsten på sommaren. Men fördelarna överväger ändå! Håll tummarna för att temperaturen faller igen.

Här finns dessutom en tävling jag gärna skulle vilja vinna:

http://barnshoppingbloggen.blogg.se/2008/december/tavling-8.html

2 kommentarer:

Kristin sa...

Hej Marie, så fint det var. Jag har inte heller hittat allt julpynt i år, hrmmmm. Hos oss beror det dock på otrolig röra i klädkammaren där julsakerna förvaras. Vi har t ex ingen pappstjärna i fönstret och jag fick köpa ny adventsljustake eftersom jag inte hittat min gamla.

Här är också en massa grått och regn och lera och klabb. Suck. Hästarna rullar sig som galningar och ser ut som lerkockor när de kommer in, blärk. Hunden är jätteslafsig om fötterna så fort hon varit ute. Vagnen blir dyngsur när man ska ut med Matilda (och ja, jag använder regnskydd men det hjälper inte...). Skulle vara bra om marken frös till lite!

Ha det bra! / K

Annica H sa...

Åh så fint! Både stjärnan och halsbandet! Förstår att du vill vinna det... :)
Men du! Glögghockey?... Har inte stått på skridskor sedan barnsben, och misstänker att Patrik sitter i samma sits.... Så nej tyvärr, ingen hockey här! Det får Modo-pojkarna stå för! ;)