1 december 2008

Redan julstress?

Man skulle kunna tro det eftersom jag inte uppdaterat bloggen på ett bra tag. Men jag har helt enkelt varit upptagen med andra, minst lika roliga saker. Fredag till lördag åkte vi till Sundsvall med sambons jobb som firade 40-årsjubileum. Vallmans salonger och julbord ingick.... Dessutom han vi med ett par besök på Ikea, och diverse julklappsköp. Igår söndag var det den årliga julmarknaden på Olofsfors Bruk. Kompisar kom hit och sen gjorde vi bruket osäkert. Tyvärr förtogs julstämningen av spöregn och ishalka. Handlade lite mer julklappar och god, god Lingonglögg! Hem igen, och försök att få lite småpysar att fastna på foton till blivande julkort. Inte det lättaste vill jag lova. Fick till ett par acceptabla kort i alla fall. Inte på mina barn - men andras... Vill inte visa dem ännu, då förstör jag ju spänningen för de som ska få korten med posten. Visar istället ett kort jag gjort till en DT-ansökan och som sedan en dam med nytaget körkort fick.

2 kommentarer:

Kristin sa...

Hej Marie! Vad sött kort, det var ju passande till nytt körkort! :-)

Idag löste jag lite julstress genom att klicka hem fem julklappar från russinnet.se på sådär 10 minuter. Härligt att kunna bocka av fem pers på listan. Nu har vi bara några få klappar kvar att handla och dessa måste inhandlas i affärer. Annars har jag kört mycket nätklappar i år och det har varit väldigt smidigt... Två gnälliga barn och tusen miljoner andra människor i affärerna hade inte varit någon större hit.

Kram till er och hoppas ni har det bra!

/Kristin

PS: Det är faktiskt inte utan att jag blir lite sugen på att brodera ibland... men jag har inte tiden riktigt!

Annica H sa...

Vilket coolt kort! Jättefiffig idé!
Har du ritat bilen på frihand? :)