4 december 2008

I dag i mitt fönster


Köpte dessa glasstjärnor ifjol i blombutiken på mitt jobb och formligen älskar dem. De pryder en blomkruka i vårt ena köksfönster nu till jul, men jag skulle lätt kunna ha dem framme året om, ifall jag inte varit rädd att de skulle gå sönder. Jag har aldrig sett några liknande hos någon annan.

Idag har jag och sonen tagit fram tomtar, juldukar och satt upp julkransen i hallen. Nu fattas bara julgran och julstrumpa. Dessa får vänta till veckan före jul, liksom godis och fruktbord som jag alltid brukar ställa iordning. Det börjar närma sig med stormsteg.

På scrapfronten intet nytt... Gjort ett födelsedagskort till en liten tjej som fyller fyra år imorgon, och fått beställning på ytterligare ett kort idag till en 75-åring. Så nu ska jag sätta mig och sufa runt bland scrapbloggar för lite inspiration!

Inga kommentarer: