1 januari 2009

2009

Nytt år innebär en hel massa nya möjligheter. Nyårsdagen är en bra dag att börja planera för vad som ska göras under det kommande året. För vår del är det skiftbyte i hemmet. Imorgon börjar jag jobba, och sambon ska vara hemma ett par månader. Längtar tillbaka till lite socialt liv bland andra vuxna. Han å sin sida tycker det ska bli skönt att skrota (???) runt hemmavid ett tag. Några planer för huset har vi redan. Vårt "gröna rum" som vi kallar det ska få sig en ansiktslyftning. Idag fungerar det både som bibliotek, matsal och pysselrum. Vilket det nog ska få fortsätta göra, men det behöver organiseras om, få nytt golv och annan färg på väggarna. Utomhus behöver vi måla en vägg på huset, och hinns det med ska vi böra en ny farstubro. Sen brukar det ju alltid tillkomma saker efter hand....

Sonens rum fick ju en välbehövlig makeover här i mellandagarna. I expressfart målades det om, fick en fondvägg och lite nya möbler. Såhär såg det ut innan, även om sängen redan var utbytt till en annan större modell än den på bilden.

Och såhär fint blev det. Båda sambo, son och jag själv går in i rummet titt som tätt och bara njuter...Skrivbordet har flyttat dit sängen stod tidigare, och den nya bokhyllan står där skrivbordet förut stod. Det är kul när en så liten förändring gör så stor skillnad i hur rummet känns. Förut känndes det trångt och helt överfullt, men det gör det inte längre, även om vi inte tagit bort något, utan bara bytt en hylla mot en annan.

Ha nu en God fortsättning på nya året!

3 kommentarer:

Kristin sa...

Hej Marie! Gott nytt år till dig! Oj, så du ska jobba nu... själv ska jag vara hemma ett tag till. Den här gången längtar jag faktiskt inte tillbaka till jobb. Med J var det annorlunda, men nu är jag jättenöjd med att vara hemma och "skrota" (hrm....) med tottisarna.

JÄTTEFINT i M:s rum!!!! Är avundsjuk på hur mycket ni hann på så kort tid!

Annica H sa...

Oj vad ni har varit aktiva under helgerna! Jättefint!
God fortsättning på det nya året!
Kram Annica

Kamilla sa...

OOOOOooo så himla fint det blev i hans rum :D
God fortsättning !!