6 januari 2009

UT

Idag har vi slägt ut julen här hemma. Det känns som en befrielse. Varje år är det roligt att ta fram pyntet, men sedan är det nästan ännu skönare att ta bort det. Det känns som om vi äntligen går mot nya tider ljusare tider.

Jag har gjort mina premiärpass på jobbet iochmed att jag jobbat hela helgen. Det är nästan skrämmande hur snabbt man kommer in i jobbet igen. Första timmen kändes det som jag glömt allt, men det tog bara en halv kväll, så var känslan som bortblåst. Nu njuter jag av två dagars ledighet med familjen innan det är dax igen.

Lite skapande har jag också hunnit med. En layout till söndagsbilagan på Allt om Scraptidningen, och ett par sidor i det minialbum som mina föräldrar ska få. Inget jag kan visa upp ännu tyvärr. Ni får hålla tillgodo med ett frostigt och kallt foto.

1 kommentar:

Annica H sa...

Huuu... Man blir inte direkt badsugen när man ser den bilden!
Hoppas att allt är bra med dig!
//Annica