11 januari 2009

SCRAPÅRET 2008

När jag sammanfattar mitt året som gått är scrapbookingen en stor och viktig del. Under året som gått har jag fått ett och annat publicerat, och jag tror att jag äntligen funnit MIN stil. Jag har hittat en hel massa för mig nya och roliga material och märken. Dessutom har jag blivit stolt medlem i Allt om Scraptidningens designteam.

Här kommer mina 10 favoritlayouter från 2008:


5 kommentarer:

Monika sa...

Vilka underbara loer!

Lisbet sa...

Underbar bloghead - härliga layouter. SÅ SNYGGT

Wildärtan sa...

Åh så härliga och vackra LOer! Jag ser att du gillar färg och form:-D

Annica H sa...

Vilka härliga, glada layouter du gör! Du har verkligen en skön stil! :)
//Annica H

Kamilla sa...

ÅÅÅÅ så vackra alster!!!
Såå fina, och du är en helt fantastisk fotograf :)