25 mars 2009

MÅNADSKIT

Här kommer mina två första layouter som DT hos Brunsons. Den första är min presentationslayout. Den ska representera mig och min stil.... Och jag som inte gillar rosa speciellt mycket (säger hon som köpte en rosa tröja i söndags...).


Den andra är skapad ur månadskitet. Gillade verkligen blandningen av färgglada och mer nedtonade papper. Roliga dekorationer. Älskar chipboardknapparna! De måste jag verkligen köpa fler av. Whiskyflaskan är naturligtvis sambons... Den är det enda som inte finns att köpa hos Brunsons...


Jobbar nu min sista vecka innan jag går på föräldraledighet igen. Ska vara ledig ända till i slutet av Augusti. Hoppas att det blir en varm och solig sommar så vi kan åka till badstranden och ta igen det vi missade förra sommaren. Sonen pratar redan om vilka strandleksaker vi ska köpa till lillsyrran...

2 kommentarer:

Anna/Augusti_73 sa...

Hej marie!
Kul att se dig idag! Händer ju inte så ofta, även om vi inte bor så långt ifrån varandra.
Vi ses på träffen i maj, om inte förr!
/A

CillaT sa...

Jättehärliga layouter! Snygga upplägg och detaljer. Och fotot på dig är så bra!