5 april 2009

FAMILY

Tänkte visa delar av ett minialbum som jag gjorde till ett par som firade sin tjugoåriga bröllopsdag. Stommen är ett chipboardalbum från Bo Bunny. Det har jag sedan klätt i papper från SassaFras Lass + div passande dekroationer. Tycker själv att det blev bra, och de som fick det blev glada över presenten. Minialbum är små och roliga projekt. En bra syssla när man bara har korta stunder att scrappa på.Hoppas att Ni inte glömmer att kika in till Allt om Scraptidningen idag. Det är ju SÖNDAGSBILAGA!

5 kommentarer:

Anna/Augusti_73 sa...

Superläckert - förstår att de blev glada!!

/A

Annica H sa...

Snyggt album! Vilket jobb du har lagt ner! :)
Nu susar jag vidare till söndagsbilagan!
//Annica H

Susanne H / snuffehar sa...

Ursnyggt album! Jag har ett sådant liggandes hemma och nu blev jag sugen på att göra något med det.
Kram

(Favvis)Maria sa...

Vilket snyggt album!

Anonym sa...

Wow så fint album du gjort! Det ser väldigt välarbetat ut! Jag har aldrig själv gett mig på ett sånt där minialbum. Det ser så avancerat ut när jag ser vad andra har gjort av dom. :-) Jag hoppas du får en härlig tisdag! Kram G