6 april 2009

RENT HUS

Såhär på våren när solen lyser stark ser man tydligt hur damm och smuts samlat sig under vinterns mörka månader. Jag tycker då man städar och städar hela tiden. Hemma hos oss har såpan fått en nyrenessans. Särskilt citronsåpa. Doften är ljuvlig, och den går att använda till allt från toalett till ugn (jo, jag byter vatten mellan....). Dessutom är den miljövänlig och billig! Här kommer en layout inspirerad av just det - Citronsåpa.Mönstrat papper från My little Shoebox. Div färgad cardstock, blommor och knappar. Glitterbokstäver från American Crafts. Minialpha från My little Shoebox (färg Lime). Det mesta är från mars månadspaket och återfinns hos Brunsons.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh, vilken härlit LO! Så snygga färger! Och vad roligt att du scrappat om något så "vanligt" som såpa. :-) Tack för hälsningen i min blogg. Armen mår bättre nu. SKönt det! Jag kände mig lite handikappad. :-) Tyvärr har jag ingen möjlighet att åka till Umeå i maj. Jag funderade ett tag på att gå på mässan, men jag har inte bestämt mig ännu. Jag hoppas ni får det riktigt skoj! :-) Ha en underbar påsk! Kram G