16 juli 2009

HELLO

I morse när jag gick in på Cocoa Daisy´s forum fick jag en glad överraskning. Lilla jag vann deras senaste skissutmaning. Gissa om jag blev glad!!! Såhär tolkade jag den här skissen:För ett par veckor sedan blev jag dessutom Pif:ad av Cattis. NU känns som rätt tillfälle att piffa vidare! Så - skriv en kommentar i det här inlägget så har du chansen. Du har till på måndag på dig.

4 kommentarer:

Annica H sa...

Men va roligt! Stort Grattis!
En jättefin layout, och som vanligt ett underbart foto på smulan! :)
Kram Annica H

Alexandra Lindgren sa...

vilken snygg layout :)
läcker kombination av färger/mönster, dessutom "poppar" fotot verkligen ut! snyggt!

~ Sophia ~ sa...

Men vilken underbart läcker LO!!
GRATTIS! Förstår att du vann med den.
Passar på att ta en liten PIF-lott på vägen ut...

KRAM!

Cattis sa...

Hihi...jag tar ingen lott nu..men piffen till dig kommer såsmåningom ;) har inte glömt!

Kram/Cattis