14 juli 2009

PAKET TILL MIG!!!!!!!!!!!!!!


"Råkade" klicka hem ett paket från Pink Paislees Warehouse Sale veckan innan vi åkte på semester. Idag kom det... Är jättenöjd. Scrapsaker för ett värde av minst 1500 kr och jag betalade inte ens en tredjedel inklusive frakt!! Förutom 40 papper innehöll paketet bland annat två förpackningar clearstamps, två askar chipboardfigurer, bandpaket, overlays, rubons, alfabet, brads, stickersbok osv.

Så nu är det bara att skapa.......................................................

6 kommentarer:

Kamilla sa...

OMG OMG OMG vilket paket!!!!!
Vilken lyckoost du är!!!
WOW!! helt Marie-igt var det dessutom ;)
kram kram

Vicki sa...

Var junibacken bra för barn?? Har bara varit på Astrid Lindgrensvärld. Hur gamla är dina barn?

Vicki

Aase sa...

Oooops vilket paket så läckert
Hoppas du får mysigt i din scrapvrå :=)
Kram Aase

badanka sa...

wiii vad avis jag blir! ;) åå söta ni tack för blomman. Stor kram från mig och mina

/åsa från torpet med en släng av lyx..obs den där galet goda marmeladen är uppäten;) Richard hälsar att det var det godaste han ätit

Kristin sa...

Hej Marie! Roligt att du också fixar kök åt din lilla fia. M tycker det är jättekul att slamra med kastrullerna och bjuda på mina virkade kakor. Det var väl investerade tior. Sedan är det inte jättesnyggt men som sagt så uppskattas det.

Tröjan är stl 92 från Norlie, jättefin tycker jag. Lite dovt lila med vita prickar och puffärmar. Köpt hos Gräddhyllan av Jenny som har bloggen Lilla Huset på Prärien. Än så länge passar den utmärkt men jag ska komma ihåg att höra av mig till dig när den är urväxt. Vad har Alice för storlek? Matilda är ju rätt så lång (och knubbig också för den delen) så hon har storlek 92 i toppar och 86/92 i byxor. Rena 92:or är för långa för henne om man inte kör caprimodell, vilket jag gör nu när det ändå är sommar.

Vilket fint scrappaket du hade lagt vantarna på. Jag har inte scrappat sedan i vårvintras, men nu har min syster gått och gift sig i hemlighet förra helgen så nu måste jag tillverka något fint kort, tänkte jag.

Vi börjar äntligen närma oss slutet på husprojektet så snart kanske man kan börja få lite tid till hobbyer. Visst tycker jag det är kul att få huset snyggt, men jag skulle nog inte kalla det min hobby när det gäller att måla fönsterfoder. Jag har nu två dörrfoderuppsättningar kvar att måla (grund + 2 ggr täckfärg) och så karmen till verandadörren, och så två ggr täckfärg till M:s utdragssäng. Sedan ska jag inte röra penseln på ett tag, hade jag tänkt.

Ha det så bra och krama om alla i familjen!

Annica H sa...

Oh wow! Vilka grejjor! ;)
Nu är det bara till att pyssla!

Kram Annica H