16 augusti 2009

MASSOR AV PINK (PAISLEE)

Snart lider helgen mot sitt slut. I går skickade jag resten av familjen till Hummelholm för att delta i slåtten. En tradition som vi gärna inte missar. Den här gånge fick dock jag och sambosystern stanna hemma. Vi hade ännu ett bröllop att ta itu med. Den här gången var det den lokala konstnärens lillasyster som skulle till att få sin man. Med så perfekta förhållanden (otroligt väder, vackert brudpar, superduktig serveringspersonal, och gott förarbeta av familjerna) så kunde bröllopet inte annat än bli en succé. Efter två lyckade försök av två möjliga börjar vi bli varma i kläderna.

Om fredagen åkte sambon på konbinerad 40-årsfest och kräftskiva. Jag stannade snällt hemma för att ta hand om barnen och ladda inför bröllopet. När barnen var nattade satte jag mig vid scrapbordet (som för kvällen fått flytta in framför teve...) och gjorde denna layout. Den är väldigt ROSA och väldigt mycket Pink Paislee... Men jag gillar stilen. Språkvalet beror på att den ska laddas upp i ett utlänskt galleri.
Idag öser regnet ner. Sonen ska snart kläs för sexårskalas. Det vankas maskerad, och de som känner honom är knappast förvånade över hans val av utstyrsel. Han ska gå som...

...just det Brandman!

Mamma laddar naturligtvis kameran och följer med på kalaset.

3 kommentarer:

Susanne H / snuffehar sa...

Rosa eller inte, superfin är den i alla fall!
Kram

Annica H sa...

Men gudars så fint! I love it!!! Trots att den är rosa... ;)

//Annica H

Mathilde sa...

Vilken härlig! En riktig glad-LO!
Kram