20 augusti 2009

KURS I HÖST?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag önskar jag hade kunnat vara med, men H ska byta skift på jobbet vilket innebär att han är borta två kvällsveckor av tre och två helger av tre... Det blir ännu svårare att pricka av pysselträffar framöver... Men jag tror jag vet någon som är sugen på kurs. Jag ska tipsa henne. :-) Ha en härlig helg! Kram G

Mathilde sa...

Tack för din kommentar! Ja sticka är ju så himla roligt! Lärde mig (igen har kunnat lite när jag var mycket mindre) hos mormor förra onsdagen. Så det stickas på högvarv kan man säga. Virka lärde jag mig också för två veckor sen, också hos mormor :) Det är hur roligt som helst. Och inte så himla svårt att komma igång med. Kolla på youtube, det finns massa roliga beskrivningar! Tänkte ge mig på att virka ett par små tofflor när det stickade filten är klar.
Kram

Mathilde sa...

Men vad söta dom var!! Tack så mycket, den länken sparas garanterat! :) Känns som ett lagom stort projekt efter den här filten :P
Kram

Annica H sa...

Åhhh... Det hade varit superkul att kunna vara med där! :)