25 oktober 2009

BLOGGHOPPA MED AOS-tidningen


Hej och välkommen till min blogg!

Jag är en av de stolta medarbetarna till världens bästa nättidning, Allt om scrap! Ta dig gärna lite tid och kika runt i min blogg innan du rusar in till nästa!

Hos mig ska du få ett tre ledtrådar som leder dig till ett ord. Ordet leder dig till en mening! Meningen kan ge dig ett härligt pris sponsrat av Scrapgalen! För att göra det lite lättare har jag gjort lika många punkter som det är bokstäver i orden du söker! Det .... hemskt att aldrig mer få scrappa! Försök att leva ..... fullt ut varje dag!
Nu när du fått ett ord hos mig hittar du nästa hos Aase/Ängel60. Tack för att du ville kika in och lycka till i jakten på nya ord!

2 kommentarer:

Bettan sa...

Oj, här fastnade jag verkligen helt! Förstår inte ett dugg :-o

Har tre ord, men inte 17 kan jag få ut ett enda ord av det...eller skulle jag ha alla tre orden?

Alexandra Lindgren sa...

jag förstår inte heller hur du menar?!