19 oktober 2009

GODING

Har ansvaret för veckans skiss hos Brunsons i veckan. Här kommer min skiss och dess tolkning:Papper och dekorationer från American Crafts. Klisterbokatäver från Pink Paislee. Stämpel Jenny Sandberg (bakom fotot) och Sassafras Lass (bård och söm). Litet kort från Cocoa Daisy.

Tillbringat en rolig och kreativ helg i Ö-vik på High Coast Scraps höstträff. Trevligt sällskap, mycket pyssel och inspiration hela två dagar! Tack Annica H för sängplatsen och alla bordgrannar för samtalen och skratten. Synd att det är länge till nästa träff...

Fick en hel del gjort, och ska visa upp det så snart ljuset tillåter fotografering. Den MÖRKA årstiden börjar ge sig till känna även här uppe nu. Längtar efter snön som ljusar upp lite.

2 kommentarer:

Britt-Inger sa...

Tack själv för em mycket trevlig och inspirerande helg. Lär inte bli den sista...
Läcker skiss. Har skrivit ut den nu och ska testa på ett kort i den modellen.
Kram.

Carina sa...

Tack själv!! Vi hade riktigt trevligt! Håller med om att det känns långt till nästa gång... Vet inte om du har sett var jag har hämtat mallen till askarna, här får du den ialla fall:
http://min-hobbyblogg.blogspot.com/2009/01/mal-p-sjokoladeesken-min-chocolate-box.html

Det var ho Britt-Inger dom var sjuk, och de verkar gå åt rätt håll. Om du inte menar min mans bakus smällus... ;o) Ha det gott!!