20 oktober 2009

PUNKGRAN

Eftersom jag satt med altrande gänget på pysselträffen i helgen ville jag ju inte vara sämre än de, så jag gjorde en liten gran:

Tycker den blev rätt gullig. Stommen är en pappkon. På den har jag limmat remsor av papper och band. Foten är gjord av ståltråd, knappar och en pappskiva. Har sedan limmat på dekoratiner av alla de slag. Ganska otraditionell gran, men den passar kanske någon stans.

7 kommentarer:

Maja Stokk / eyovine sa...

Tokälskar din punkgran =)... Å tack för senast =). Det var sååå rloigt att ses!

kramiz Maja

Britt-Inger sa...

Den blev så läcker.... Hade ju nöjet att se den under uppbyggnad under en mycket trevlig helg. Kanske ska testa någon modell av gran...
Ha det gott.

Aase sa...

ÅH vad läcker..... Min rektor samlar på granar och sätter varje år fram dessa för allas beskådning Både elever och kollegor ser fram emot detta. Kanks ejag skulle ge mig på att göra en sådan här till henne....
Kramen Aase

NB sa...

Häftig gran! Gillar den skarpt!

Annica H sa...

Superduper cool blev den! :)
Tack för senast! Jättetrevligt var det!

Carina sa...

Så läcker punkgran!! Har inte börjat än med sådana byggnationer av papper, bara askar. Men man blev ju en aning inspirerad i helgen bredvid er som "byggde upp" saker av papper. En vacker dag så, jag får väl ta det som en utmaning(ett mantra jag har hört i helgen). ;-)

Marja Seidemo sa...

Men herregud den är som gjord för mitt hem! Jag är jättekär i din gran och måste nog göra en själv så fort jag fixat en kon! Så himla fiffigt!!