28 november 2009

ADVENTSTID

Ganska svårt att förstå att det snart närmar sig december. Ute är det varmt som på våren, vår gräsmatta har vuxit så den snart kräver klippning. I helgen är det julmarknad i Olofsfors, som jag tyvärr missar eftersom jag jobbar. Tråkigt, eftersom det för mig brukar var då julstämningen börjar pocka på. Allt fler julklappar börjar samlas hemma i skrymslen och vrår. Igår sprang jag en sväng på stan för att köpa en ny pappstjärna att ha i köksfönstret. Ikväll ska sambon och jag öppna en flaska glögg och lägga upp fötterna i soffan och njuta. Har Ni någon julstämning?

Dax imorgon för söndagsbilaga hos Allt om Scrap. Ni kikar väl in, läser och kommenterar. För ett par veckor sedan fick jag hem ett sponsorpaket från Scraphörnan och av det gjorde jag dessa julkort (och en tag).


På ledig tid pysslas det för fullt. Jag har en massa julkort att färdigställa, och en massa uppdrag som måste slutföras. Mycket av det kan jag inte visa ännu, men mer alster kommer!! Trevlig första advent Ni alla!

Inga kommentarer: