19 januari 2010

MY DAISY

En layout gjord till en utmaning jag ordnade för mina DT-kollegor hos Brunsons förra veckan. Inpirerades av en flaska parfym och dess kartong som jag fick i julklapp av kära sambon. Parfymen är Marc Jacobs Daisy.


Scrappar rätt mycket i det fördolda just nu. Vi jobbar hårt för att snart kunna publicera ett nytt färskt nummer av Allt om Scrap i slutet av månaden. Efter det hoppas jag det blir mer spontanscrapp från min sida. Fast jag gillar att scrappa på uppdrag. Det är en utmaning att skapa inom givna ramar. Jag blir nästan alltid mer nöjd med de alsterna än de jag skapat "av mig själv".

Skapat annat har jag också gjort. Här har minsann stickorna gått varma. Hittade mönster på ett par fantastiska sockar på Mönsterarkivet som jag naturligtvis måste prova att tillverka. Efter många provstickninar och upprivningar (mönstret var för stl 39 och jag har 26-37) är nu den första klar. Rätt nöjd, men jag ska köpa ett tunnare garn än det rekommenderade så kanske jag kan få till ett par enligt mönstret som blir lagom små. Det är lite pilligt att räkna om ett mönster med massor av mönster.... Lovar visa resultatet så snart den andra är färdig.

4 kommentarer:

MADE BY K sa...

Väntar med spänning att få se dina nya sockar!!

Aase sa...

Så den på Brunssons Blogg, jätte kul utmaning tycker jag. Din tolkning är ljuvligt vacker...
Sticka, det gör jag också just nu inne i ett stort stickstim mössor halsdukar mm ska försöka mig på torgvantar nu ;) Nytt garn ska inköpas under shoppingrundan idg.
kram kram Aase

Ulrika aka LillBlomman sa...

Heeelt underbar!!! Kramar!

Åsa Lind sa...

Hej Marie, vilken fin blogg du har o vad kul att du har en liten butik på nätet oxå...Jag har kommit igång med scrappandet så smått efter ca 18 månaders frånvaro. Känns kul.
Kram/Åsa Lind, Övik.