7 februari 2010

ME, MYSELF & I

För precis en vecka sedan kom ett nytt huvudnummer av Allt om Scraptidningen. Ett av temana var att scrappa svärtvita foton, och layouten jag gjorde till detta är en av jag så grymt nöjd med. Jag tror att det är en av mina topp 10 nånsin. Foton tagna av Anna B/Augusti73.


Layouten handlar om mig som mamma. Normalt sett är jag en ganska glad och bekymmerslös typ, men som mamma till två småbarn är det ganska svårt att vara glad jämt. Som jag ser ut på de här bilderna skulle jag alltid vilja känna mig.

6 kommentarer:

Cath. sa...

Härlig LO! Den är riktigt snygg och jag förstår verkligen att du är nöjd!
Kramar!

Åsa Lind sa...

Jättefin Lo Marie!!! Jag kan verkligen förstå vad du menar...man VILL vara glad o rolig varje dag, men hur lätt är det?
/Åsa L.

Anonym sa...

Så fin LO! Scrapkram Jenny

Mrs X sa...

Den är kanon! Så snyggt med det röda till kraftfärgen.

Nenne sa...

Supersnyggt Marie! vilket fint bakgrundspapper dessutom, har du stämplat eller är det så där?!

åh, jag förstår så väl vad du menar!! :p

Kram

Lina sa...

Snygg LO!
Den får jag nog ta o skissa av för användning vid senare tillfälle!