17 mars 2010

Lift - igen!

Ok! Jag har inte bara tillbringat en massa tid i slalomliften på sistone, utan har även liftat friskt vid scrapbordet. Det kommer liksom i perioder den där lusten att scraplifta. Oftast dyker den upp när jag hittar någon annans layout jag verkligen gillar. Just nu är kan man dessutom tro att jag hamnat i någon form av romantisk period. Jag har väl aldrig använt så mycket blommor i under hela min scrapkarriär (kan man kalla det så?). Dyrt blir det.... Problemet är att oftast är alla blommor på tok för romantiska för min stil. Några tips på Oromantiska blommor?? Eller hur man gör egna på ett enkelt sätt?

I alla fall - åter till liftandet. Hos Grodan´s pågår en tävling där man ska scraplifta Malin. Sähär ser min tolkning ut;

Papper och bokstäver från Fancy Pants. Det mesta materialet från Little Yellow House Kits Januarikit.Have been scraplifting a lot lately. And my layouts is turning far to romantic, since the use of flowers have increased a lot in this household. I normally don´t use that much flowers on my layouts, they are far to romantic. Do you have any tip on not-romantic flowers? Or how to make your own flowers? Layout above for a lift challange at a Swedish online store.

4 kommentarer:

Guylaine Seyer sa...

this is a very beautiful LO

Jessica sa...

Jag har samma problem med att alla blommor är för romantiska för mig. Har ännu inte hittat några som är mindre romantiska så jag behöver också tips på den fronten.

Sockergrynet sa...

Jag har nog samma problem med blommor, därför jag ofta använder mig av utklippta papperblommor istället som jag hittar i olika mönstrade papper.

En jättefin och jag älskar dina kluster av olika blommor!

Nenne sa...

Härligt härligt! Ja du gumman...oromantiska blommor...vad sägs om sådana där cirklar i lager på lager med en brad i mitten...eller stickers i lager på lager...eller Sassafras blommor, antingen de med en knapp och lite sömmar eller deras pappers blommor som man kan ha i lager...eller kanske filtblommor kan funka!

Visa sen, ok!?

Kram