16 mars 2010

Liftat mig själv

Ok, för någon söndag sedan hade vi på Allt om Scrap som uppdrag att lifta en av vård första layouter. Jag valde den här där sonen pussar min prickiga tiger;

Då användes mest papper från Panduro och återvunnet material från tidningar, presenter och egna utskrifter från datorn. Såhär ser min "nya" version av samma layout ut;

Samma kille på båda layouterna. Har använt mig av liknande upplägg, men betydligt mer dekorationer och papper. Man behöver ju inte vara ett geni för att förstå vilken som kostade mer pengar...A couple of sundays ago we had a challange at the paper that we should scraplift one of our first layouts ever. Well, the one on the top is one of my earliest. Then I used a lot of recycled material (from magazines, gifts, clothes). Nowdays I use a lot more material, and the budget has increased.... Like both layouts myself. On the new one I´ve put the decorations on similar spots as on the "old" one. I don´t know - can you se that the second is a take on the first?Påminner igen om att tävlingen Scrapmästar 2010 pågår.

3 kommentarer:

Nenne sa...

hå hå VA kul! Jag skrattar mest åt min första layout...och det är ändå bara ett drygt år sedan...Ja den skulle jag gärna lifta...fint kort hade jag iaf! KUL idé!

katarinaR sa...

Rolig idé som jag kanske borde testa att göra.
Blev en fin LO på din härlige Glading!

caroline hancock sa...

Love this and yes you can tell its a lift, great layout