13 mars 2010

Svart asfalt och sommarkänslor

Här i Norrland står solen på för fullt. Vi har ännu inte bestämt vad dagen ska ägnas åt. Slalombacken? Långlunch på favoritfiket som har nypremiär efter renoveringen? Korvgrillning i skogen? Svart asfalt kikar fram överallt och det börjar rycka i mina löparben. Snart är det dax att damma av springskorna och ge sig ut på årets första träningspass. I slutet av sommaren hägrar återigen Tjejmilen. Förhoppningsvis även några smålopp före det. Här kommer i alla fall en sommarlayout;

The sun is shining bright and hot in the North of Sweden today. Maybe we´ll take a trip to the mountains for some down hill skiing? Or to our favourite café for a long lunch? Black asphalt is peaking out under the snow and I starting to look forward to running again. In the end of the summer I´ll take part in a contest with 30 000 other ladies running 10 km as fast as they can... Show you all a layout as a reminder of the summer.Påminner också om att tävligen Scrapmästare 2010 pågår hos Allt om Scrap. Ni deltar väl??!!

10 kommentarer:

--- sa...

Åh så fint! Men springa?? Nä... det gör jag inte frivilligt. ;)

Lilo sa...

hm... tror jag var inloggad på tidningen? Det var ialla fall jag Lilo som virrade runt här och vägrar springa. ;)

miapia74 sa...

Hej Marie, hittade just hit för 1:a gången och har kollat runt i din blogg. Superfint och du bjuder på massor av skaparglädje. Helt galet va snygga alster du gör!

Maria

Kristin sa...

Hej Marie! Tack för dina gulliga rader om vårt sovrum. Jag är väldigt nöjd. Det blev väldigt svalt, avskalat och lugnt där inne och jag känner verkligen att jag behöver det för att kunna varva ner efter hektiska dagar!

Ja, du har rätt, Matilda har fyllt två, den 20 feb är det. Nu känns hon så himla stor och duktig. Var på BVC i veckan och hon är nu 92,5 cm lång - vi har fått hoppa upp till storlek 98 för byxorna är för korta i stl 92 nu... ;-) Stor tjej! BVC-sköterskan tyckte också hon pratade som en treåring. Vi tycker ju att hon är väldigt duktig med talet men det var kul att höra att hon låg så långt fram. Fast envis som en gammal get (för att citera Lottas pappa i Lotta-filmerna) är hon. Hon hade ingen lust att ta av sig kläderna och bli vägd, och hon ville inte heller pussla. Hur går det med er lilla tös?

Så fint du scrappar hela tiden, jag blir alldeles dreglande ;-) men jag har ingen tid till det längre. Eller rättare sagt: jag vill alldeles för mycket på min lilla fritid!

Här har nu stora vägen smält av ordentligt så nu har börjat våga gå ut och gå med vagnen igen. Den har varit så himla isig och smal efter all snö, så jag har knappt vågat gå där eftersom bilar kör i diket stup i kvarten. Jag och Matilda och vagnen har inte haft lust att agera krockkuddar för dem så vi har låtit bli, men nu går vi igen. Underbart skönt att komma ut och röra på sig och gå så man blir rejält svettig! För springer gör jag inte... ;-) I vår väntar bara Vårruset för mig och ingen tjejmil...

Ha det nu så bra och hoppas våren kommer till oss SNAAAAAAAAAART!

NB sa...

I gbg kan man springa nu - ska precis ut nu faktiskt! Fin sommrig LO.

Lena sa...

Korvgrillning låter underbart. Jag har ätit en god middag idag.

Mya sa...

jag har precis varit ute på en promenad nu, på vissa delar var det superhalt. längtar tills det är bar mark nu.
jättefin lo.

Monika sa...

VIlken härlig! SÅ färglad och somrig, man blir glad av dina loer!

Kram!

elvira sa...

nu läktar man till SOMMAREN

Anonym sa...

Underbar LO. Synd att vägen blev isig igen efter att den varit så fin. Jag hoppas att det blir fint igen så man kan vara ute och gå. Omgörningen av sidan blev bra.
/Bic
[http://biiic.blogg.se]